Over ons

Wie vormen het team van Jordanian Dreams?

Het begon allemaal met een rondreis van Irma Saedt door het Midden Oosten een aantal jaren geleden. Aanvankelijk ontroerd door het werk van het Brooke Hospital for Animals in Petra, ontdekte zij al gauw hoe gastvrij en warm de mensen in Jordanië zijn. Ook de schoonheid van het land deed haar keer op keer teruggaan: er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel prachtige onbekende plekken.

Al pratende met haar vrienden daar, leek het een goed idee om anderen dezelfde geweldige ervaring te gunnen: het gevoel van opgenomen te worden in een andere, gastvrije cultuur en volop te genieten van de eindeloze pracht van Jordanië!

 

Toen ook een plaatselijke reisorganisatie haar ideeën helemaal zag zitten, kon het plan definitief ten uitvoer worden gebracht. Zo ontstond Jordanian Dreams. Irma werd een spil in een netwerk van mensen en organisaties in Nederland en Jordanië.

 

 

Het is dus mogelijk al je wensen bij ons neer te leggen en wij zullen proberen deze zo goed mogelijk te realiseren: daadwerkelijk reizen op maat maken!

Jordanian Dreams - Groenstraat 29 - 5368 AL Haren NB

Tel.: 06 17588288 - info@jordaniandreams.nl

KvK 17212759