Opties

Wat kun je zoal doen?

Eigenlijk kun je alles doen wat je wilt! De mooie foto’s getuigen daar al van. Maar om toch nog wat te noemen:

Vanuit historisch oogpunt is Jordanië heel interessant: het is altijd een kruispunt van handelsroutes geweest. Jerash en Petra zijn daarvan de bekendste hoogtepunten. Deze 2 steden kun je met of zonder gids bezoeken.

 

Verder is het landschap heel erg mooi. Het noorden is nog wat groen. Het zuiden is woestijnachtig met prachtige rotsformaties met als hoogtepunt de woestijn van Wadi Rum.

 

Je kunt gewoon rondreizen en genieten van al het moois dat je ziet en de gastvrijheid die je ontmoet.

Wie meer van een actieve vakantie houdt, heeft vele mogelijkheden. Je kunt dan denken aan trektochten in de woestijn: trektochten per jeep, per paard, zelfs per kameel maar je kunt er ook prima wandeltochten maken. Je kunt onderweg kamperen of gebruik maken van meer luxe tenten in bestaande kampen in de woestijn. Verder zijn er ook tochten door de verschillende natuurreservaten. Dit alles onder begeleiding van mensen die het je graag zo aangenaam mogelijk willen maken!

 

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen je adviseren bij het samenstellen van je individuele reis programma. Vervolgens kunnen we een offerte voor je maken. Zo kunnen we een compleet reisprogramma voor je verzorgen. Je kunt natuurlijk ook een gedeelte van je reis op eigen houtje maken en afspreken op welke momenten je wel gebruik wilt maken van onze hulp.

Bekijk hier de voorbeelden van de 8-daagse trektocht op paarden of 8-daagse, 12-daagse en 13-daagse vakanties met auto/minibusje (inclusief richtprijzen).

Wil je graag naar Jordanië maar niet alleen? Misschien geldt dat wel voor meer personen?

Laat het ons weten.

 

Tip: als je ervoor kiest zelf je vlucht te boeken, doe dat dan ruim op tijd, want de prijzen schieten snel omhoog. Ook hierin kunnen wij je adviseren.

Jordanian Dreams - Groenstraat 29 - 5368 AL Haren NB

Tel.: 06 17588288 - info@jordaniandreams.nl

KvK 17212759